Your Healthy Fix

Your Healthy Fix

Zelf een sport- en fitnessliefhebber zijnde, vond Esther (oprichtster) het verschrikkelijk moeilijk om een ​​reeks vegan supplementen te vinden om haar gezondheid te ondersteunen, en wanneer er dan wél aan de normen werd voldaan, smaakten de producten vaak afschuwelijk.

Bijna elke proteïne die er op de markt was deed haar buik verschrikkelijk opzwellen en werd ze moe en “sluggish” van . En is dat niet nét wat we willen vermijden?

Het idee ontstond om een ​​product te maken dat niet alleen goed voor je is, maar ook GOED smaakt en GOED aanvoelt voor je lichaam.
Doordat ze zelf te maken had met spijsverteringsproblemen, kwam Esther op het idee om MEER aan de proteïne blends toe te voegen dan alleen een eiwit en een smaak. Ze had een proteïnepoeder nodig met toegevoegde spijsverteringsenzymen en vezels.
Het idee voor Your healthy fix was geboren!

Na samen te hebben gewerkt met diëtisten en experten in het veld, was Esther in staat om een ​​geweldig smakende proteïne blend te maken dat aan alle eisen voldoet: vegan, lactose- en sojavrij, met toegevoegde spijsverteringsenzymen en vitamines & mineralen. En het beste is: de ingrediënten zijn ZO helder en transparant, een oprecht gezond alternatief voor heel veel ongezonds.

WHO?
Your healthy fix is een door vrouwen gerund bedrijf, met een duidelijk begrip van wat gezondheidsliefhebbers willen en nodig hebben, ontwikkeld om uw fitnessdoelen en gezonde levensstijl te ondersteunen. In dit proces houden we JOUW GEZONDHEID en hoe jij je wil VOELEN in het achterhoofd – altijd.

PROMISE
Bij Your healthy fix beloven we om alleen de beste producten te gebruiken die er zijn, waarbij uw gezondheid onze prioriteit is. 100% transparant te zijn over onze ingrediënten en alleen vegan componenten te gebruiken, zodat u kunt groeien in uw gezondheids- en fitness doelstellingen!

De YHF Aardbij en Vanille is te verkrijgen in de grote Esther Box en de Chocolade in the kleine Esther Box.

Voor grote porties kan je altijd terecht bij: https://nl.yourhealthyfix.eu/