Blue Organic is gestart in 2016, door de oprichter en eigenaar van multi brand designer store “Bluepoint” in Brasschaat, Antony Hartmann. Dit gebeurde met pop up corners in zijn concept store “Bluepoint” in 2016 en 2018.

Tijdens zijn aankopen van modecollecties in Londen, Parijs en Amsterdam ontdekte hij het aanbod van lekkere, gezonde snacks in mooie, composteerbare verpakkingen. Daar het aanbod bij ons nogal in het “alternatieve” sfeertje bleef hangen, besloot hij contact op te nemen met deze merken. Allemaal enthousiaste en jonge ondernemers, gedreven door hun liefde voor eten, maar vooral met een missie! Ons gezonder doen eten, zonder een negatieve impact te hebben op dieren en milieu en tot slot het steunen van allerhande goede doelen.

Deze zomer herlanceert Blue Organic zijn concept met healthy snack boxes opnieuw, met leveringen via fietskoeriers in Antwerpen, Brussel, Gent en Knokke (om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden). Via Bpost voor de andere bestemmingen. Om shoppen tijdens deze Corona-tijden te vermakkelijken maar vooral om de Vlamingen aan te moedigen om voor gezondere snacks te kiezen om zo je immuunsysteem een boost te geven en het virus te verslaan. Ook hebben vele merken van Blue Organic een eigen verhaal die een meerwaarde creëert aan de wereld en het mileu!

Om het Blue Organic concept te herlanceren zijn we gaan samen zitten met Antwerps influencer & health- en sportfreak Yannick Somers. Yannick heeft zich de 3 eerste maanden van de lockdown bewezen dat thuis gezond leven (sporten en gezond eten), geen enkel probleem kan zijn. Het is daarom dat hij zijn eigen box met Blue Organic producten heeft samengesteld om zo #SupportYourLocalBusiness te promoten en om mensen aan te moedigen om niet enkel de overheidsmaatregelen te respecteren om zo weinig mogelijk buiten te komen ,maar ook om je immuniteit te versterken door gezonde voeding te eten.

Buiten de “Yannick Box”, levert Blue Organic een uniek aanbod aan gezonde snacks via het Blue Organic online platform. Deze zijn één voor één toffe concepten die bijna niet te verkrijgen zijn in België. Hier worden dus drie varianten aangeboden; de “Yannick Box”, de “Healthy Snack Box” en de “Healthy Sports Box“.

In een standard box zitten 16 tot 19 stuks en kost 45 euro.
Er is ook telkens een mini variant met 9 tot 11 stuks van 25 euro.

Maandelijks zullen er nieuwe varianten beschikbaar zijn, deze worden voor de moment nog geheim houden maar verwacht jullie alvast aan lekkere en spannenden samenwerkingen.

Eat healthy – Stay Healthy – Blue Organic